Multicookers en snelkookpannen

Met de Ninja-multicookers heb je maar één pan voor alles nodig. Of je nu een vegetarische curry of een rundvleesstoof wilt bereiden, een hele kip garen of verdeeld over verschillende laden een hele maaltijd wilt bereiden, je voegt gewoon je ingrediënten toe, kiest een aanpasbaar kookprogramma en wacht tot de timer aftelt – zo eenvoudig is het! 

Bespaar tijd en ruimte. Deze veelzijdige keukenapparaten geven je meer kookcapaciteit en eindeloze mogelijkheden.

Ninja Foodi multicookers

WAT IS DE BESTE NINJA FOODI-MULTICOOKER VOOR MIJ?

Image of Pressure Cook

Ninja Foodi SmartLid-multicookers

De volgende generatie van Foodi–multicookers biedt nog meer verrassende manieren om je favoriete maaltijden klaar te maken. Kies uit 11, 14 of 15 kookfuncties onder één SmartLid, inclusief de innovatieve Combi-Steam-instelling voor sappige, snelle en knapperige resultaten! Verkrijgbaar in verschillende maten voor elk huishouden, en ook beschikbaar met Ninja's Smart Cook System voor perfect gekookt vlees en vis, zonder giswerk!

Image of Air Fry

Ninja Foodi-multicookers

Ontdek onze originele revolutionaire Ninja Foodi-multicooker. Snelkoken om de sappen vast te houden, en schakel daarna over op de Crisping Lid voor een perfect resultaat. Kies uit 6 of 9 kookfuncties in verschillende formaten.

Image of Air Fry

Ninja Speedi Rapid Cooker

Perfecte maaltijden, één pan, 15 minuten.* Het Ninja Speedi’s Rapid Cooking System combineert stoom en airfryen om snel eenpansgerechten met verschillende texturen te bereiden die niet onderdoen voor je favoriete afhaalmaaltijd. Stoom maakt voedsel sappig terwijl hete lucht het knapperig maakt en karamelliseert.

Multicookers hebben meerdere kookfuncties en instellingen, zodat je kunt snelkoken, airfryen, langzaam garen, braden en meer in één apparaat.
Multicookers zijn perfect voor een breed scala aan recepten, van aardappelpartjes uit de airfryer of een hele gebraden kip tot eenpansmaaltijden, waarbij hoofd- en bijgerechten in verschillende lades worden bereid om in één keer een complete maaltijd te bereiden. Je kunt veel maaltijdinspiratie vinden op de Cooking Circle-website en in de meegeleverde receptengids die door chefs is samengesteld.
 
Ninja’s pan met keramische laag en de uitneembare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig en hebben een anti-aanbaklaag voor eenvoudig schoonmaken.
 
 
Ja, je kunt bevroren voedsel in de pan doen zonder eerst te ontdooien.
 
 
Snelkookpannen koken voedsel snel door druk op te bouwen in de pan, waardoor stoom onder druk ontstaat die je voedsel sappig maakt en snel van binnen naar buiten gaart. Tijdens het koken wordt het deksel van de Ninja-multicooker voor de veiligheid vergrendeld en pas ontgrendeld wanneer de druk na het koken is afgenomen.
Ninja-multicookers zijn makkelijk in gebruik dankzij een digitaal beeldscherm en de inbegrepen handleiding. Om de snelkookfunctie te gebruiken, voeg je gewoon je ingrediënten toe aan de pan, zorg je ervoor dat het overdrukventiel in de SEAL-stand staat en selecteer je Pressure Cook. Het deksel sluit volledig af, waardoor de druk binnen opbouwt en het voedsel perfect wordt gegaard. 
 
*Exclusief voorverwarmtijd.