Zoveel meer dan alleen een ijsmachine

Maak heerlijke zelfgemaakte lekkernijen, precies zoals jij ze lekker vindt. Van heerlijk ijs en luxe milkshakes tot sorbets met zacht fruit, smoothiebowls en nog veel meer.

WAT IS DE NINJA CREAMI?

Image of Pressure Cook

Zoveel meer dan alleen ijs

Geniet van eindeloos veel opties met 7 standaardprogramma's: Ice Cream, Gelato, Sorbet, Smoothie Bowl, Light Ice Cream, Milkshake en Mix-Ins.

Image of Air Fry

Niet alleen voor desserts

Maak een stevige smoothiebowl als ontbijt, serveer bevroren yoghurt als lekkere middagsnack of trakteer de kinderen op hun favoriete milkshake.

Image of Grill

Creëer je eigen perfecte smaken en texturen

Jouw desserts, op jouw manier. Maak er iets lekkers van, suikerarm, zuivelvrij, keto of veganistisch; de keuze is aan jou.

Image of Make Soup

Vullen, invriezen, verwerken en scheppen

Vul gewoon een bakje met je favoriete ingrediënten, zet het 24 uur in de vriezer en verwerk het in een paar minuten tot perfectie, klaar om op tafel te zetten! Creamify-technologie verandert je bevroren basis in een romige traktatie.

Image of Make Soup

Personaliseer je traktaties met mix-ins

Voeg stukjes chocolade, noten, snoepjes, stukjes koek, ontbijtgranen en nog veel meer toe. Het Mix-Ins-programma verdeelt het gelijkmatig over je bakje voor een traktatie die niet onderdoet voor in de winkel gekocht ijs!

Vul een dessertbakje met ingrediënten en zet het 24 uur in de vriezer. Als je klaar bent om te serveren, plaats je het bakje in je Ninja CREAMi. De draaiende Creamerizer-spatel tovert je bevroren basis om in een romige traktatie in slechts enkele minuten! Creamify-technologie zorgt voor een perfecte samenstelling, elke keer weer. 
Ja! Vlak simpelweg de bovenkant van het ijs af en zet je bakje terug in de vriezer om er later van te genieten. Wanneer je klaar bent om van de rest te genieten, kun je het opnieuw in de Ninja CREAMi doen. Druk op Re-Spin voor perfecte resultaten. 
Gelato is een heerlijk Italiaans ijs gemaakt van een custard-achtige basis. De Ninja CREAMi heeft aparte gelato en ijs-programma’s zodat je de perfecte instelling kunt kiezen voor jouw ingrediënten. Inspiratie vind je in de bijgesloten receptengids.