Meer dan een elektrische BBQ

Neem je keuken mee naar buiten met Ninja's elektrische BBQ-grill, roker en airfryer. Aangedreven door elektriciteit, verhoog de smaak met de Woodfire-technologie, die echte houtpellets verbrandt voor authentieke rokerige barbecuesmaken..

WAT IS NINJA WOODFIRE?

Image of Pellet Scoop

Authentieke rokerige smaken

Aangedreven door elektriciteit, op smaak gebracht door het verbranden van echte houtpellets. De geïntegreerde rookkast verbrandt 100% natuurlijke houtpellets voor authentieke houtvuursmaken. Je hoeft maar 1 schepje Ninja Woodfire-pellets toe te voegen om je BBQ naar een hoger niveau te tillen.

Image of Outdoor Grill Chicken

2 manieren om te roken

Geniet van langzaam roken op lagere temperaturen voor malse, sappige resultaten met heerlijke smaken, perfect voor ribs, brisket en pulled pork. Of geef elke kookfunctie snel een rokerige BBQ-smaak, van maïs uit de airfryer tot geroosterde wortelen.

Image of Pellet Bags

Inclusief 2 starterspakketten

Je grill bevat 2 starterspakketten zodat je onze beide signature blends kunt proberen. De Robust Blend geeft rijke, klassieke BBQ-smaken die perfect zijn voor rund, varkensvlees en kip. De All-Purpose Blend is gebalanceerd, zoet en heerlijk bij vis en groenten. Aanvullende pellets zijn rechtstreeks verkrijgbaar bij Ninja.

Image of Food Lineup

Op smaak gebracht door echte houtpellets

De hardhouten pellets van Ninja zijn speciaal ontwikkeld voor Ninja Woodfire door de pelletexperts van Bear Mountain en worden alleen gebruikt voor de smaak, niet als brandstof.

Image of Grill Camping

Overal grillen

Geniet van een volle smaak zonder gedoe; elektrisch betekent geen houtskool, gas of vuur. Perfect voor in de tuin, op het terras, op de camping, op het balkon en meer.

Haal de stekker van je Ninja Woodfire elektrische BBQ-grill uit het stopcontact en laat het apparaat en de accessoires afkoelen voordat je ze schoonmaakt. Laat de grillplaat en het groentemandje weken om etensresten te verwijderen en was ze vervolgens met de hand in een warm sopje. Verwijder de rookkast en gooi de afgekoelde as na elk gebruik veilig weg. Verwijder de afgekoelde vetopvangbak voorzichtig uit het apparaat, gooi de inhoud veilig weg en was het met de hand in een warm sopje. Gebruik nooit schuurmiddelen of reinigingsmiddelen. De pelletschep is vaatwasmachinebestendig. De binnendeksel kan met een vochtige doek worden afgeveegd.
Grill, rook, airfry en zoveel meer met echte Woodfire-smaken. Bereid alles van barbecueklassiekers zoals hamburgers, worstjes en kebab, tot malse brisket, sappige steaks, kip, zalmfilet, gegrilde groenten en nog veel meer. Van spareribs, maïs, gerookte zoete aardappelpartjes tot spiesjes met kip en ananas; ontdek hoe je al je favoriete gerechten buiten kunt bereiden in de Ninja Test Kitchen.
Ja, je kunt maximaal 8 bevroren burgers (1 kg) kwijt op de Ninja Woodfire elektrische BBQ-grill en roker.
Met de Woodfire-technologie voeg je een rijke rooksmaak toe aan alles wat je bereidt, aangedreven door elektriciteit en op smaak gebracht met echte houtpellets. Je hoeft maar één schepje Woodfire-pellets aan de zelfontbrandende rookkast toe te voegen. Een convectieventilator laat de lucht en rook snel rond je eten circuleren voor een snelle, gelijkmatige garing en rookabsorptie. Er zijn 2 starterspakketten inbegrepen in de doos.
In de doos vind je een handige snelstartgids waarin staat wanneer je het deksel opent en sluit. Wanneer je de Smoker-, Grill-, Airfry-, Roast-, Bake- of Dehydrate-functies gebruikt, dien je het deksel te sluiten.
Nee, de Ninja Woodfire elektrische BBQ-grill is alleen geschikt voor gebruik buitenshuis.