Keukenmachines

De veelzijdige keukenmachines van Ninja bieden je meer door meerdere functies te combineren in één ruimtebesparend keukensysteem. Hak, rasp, snijd, mix en meng in een handomdraai de favoriete maaltijden, drankjes en snacks van je gezin.

We helpen je graag de beste keukenmachine te vinden.

Ninja-keukenmachines

WAT IS DE BESTE KEUKENMACHINE VOOR MIJ?

Image of Auto-iQ

Auto-iQ-keukenmachines

Met één druk op de knop doen de Auto-iQ's-programma’s al het werk voor je. Unieke puls-, pauze- en verwerkingspatronen zijn afgestemd op het hulpstuk dat wordt gebruikt, zodat je moeiteloos je favoriete gerechten kunt maken. Alleen geselecteerde modellen.

Image of Ninja Gives You More

3-in-1 keukenmachine

Kies voor een multifunctioneel model en geniet van 3 apparaten in 1. Meer dan een keukenmachine. Eenvoudig hakken, snijden en mixen om heerlijke maaltijden en snacks te maken, en vervolgens makkelijk overschakelen naar de eenpersoonsbeker of blenderkan om heerlijke sauzen, purees en drankjes te maken om te delen of mee te nemen onderweg. BN800UK.BN800UK.

Image of Ninja Gives You More

3-in-1 Power-blender

Met de innovatieve Ninja Foodi Power Nutri-blender 3-in-1 maak je verschillende texturen op basis van waar je zin in hebt. Perfect voor het maken van smoothies, sauzen en drankjes om te delen. Je kunt ook ingrediënten hakken, mengen en pureren in de uniek ontworpen Power Nutri Jug. Maak alles van pizza, brood en koekjesdeeg tot gehakte groenten en zelfgemaakte salsa.

Keukenmachines versnellen keukentaken zoals groenten hakken, salade-ingrediënten snijden, kaas raspen of beslag mixen. Elektrische keukenmachines hebben meestal een grote kom of kan, verwisselbare messen en een opening in het deksel zodat je ingrediënten kunt toevoegen tijdens het koken.
Ninja biedt een assortiment keukenmachines die aan verschillende behoeften voldoen, zodat je de beste machine voor jou kunt vinden, of je nu een compact formaat wilt voor kleinere porties, een 3-in-1 processor die je ook kunt omvormen tot blender, of een speciale keukenmachine met meerdere programma's.
Blenders zijn meestal ontworpen om gladde puree-texturen te maken, zoals smoothies, hummus en dips, terwijl keukenmachines kunnen hakken met grove resultaten, deeg kunnen mengen, ingrediënten kunnen snijden en raspen en nog veel meer. Keukenmachines worden vaak tijdens het koken gebruikt om de ingrediënten snel en gemakkelijk voor te bereiden.
 
Ninja-keukenmachines zijn ontworpen om het voorbereiden van ingrediënten makkelijk te maken. Of je nu wortels raspt, koekjesdeeg mengt of een grove gehakte salsa maakt, de Auto-iQ-technologie doet het zware werk voor je. Kies gewoon uit de voorgeprogrammeerde programma's op het bedieningspaneel en een uniek puls-, pauze- en verwerkingspatroon zorgt voor perfecte resultaten.