Een wereld van smaak in één buitenoven

Ontketen texturen en smaken waar je oven alleen maar van kan dromen. Meer dan alleen een pizza-oven: roosteren op hoog vuur, BBQ-roken en meer met authentieke rooksmaak en op de steenoven geïnspireerde texturen.

WAT IS NINJA WOODFIRE?

Image of Auto-iQ

Authentieke rokerige smaken

Aangedreven door elektriciteit, op smaak gebracht door het verbranden van echte houtpellets. De geïntegreerde rookkast verbrandt 100% natuurlijke houtpellets voor authentieke houtvuursmaken. Je hoeft maar één schepje Ninja Woodfire-pellets toe te voegen om je BBQ naar een hoger niveau te tillen.

Image of Built-In Heating Element

2 manieren om te roken

Van langzaam op lage temperatuur roken op de BBQ tot hete en snelle pizza's klaarmaken. Voeg rokerige smaken toe op elke temperatuur van 40℃ tot 370℃. Perfect voor mals, sappig barbecue vlees zoals ribs, brisket en pulled pork, of om je favoriete braadstukken meer smaak te geven in de buitenlucht.

Image of Ninja Gives You More

Inclusief 2 starterspakketten

Je grill bevat 2 starterspakketten zodat je onze beide signature blends kunt proberen. De Robust Blend geeft rijke, klassieke BBQ-smaken die perfect zijn voor rund, varkensvlees en kip. De All-Purpose Blend is gebalanceerd, zoet en heerlijk bij vis en groenten. Aanvullende pellets zijn rechtstreeks verkrijgbaar bij Ninja.

Image of Ninja Gives You More

Op smaak gebracht door echte houtpellets

De geconcentreerde hardhouten pellets van Ninja zijn speciaal ontwikkeld voor Ninja Woodfire door de pelletexperts van Bear Mountain en worden alleen gebruikt voor de smaak, niet als brandstof.

Ninja's buitenoven wordt volledig gemonteerd geleverd. Je hoeft alleen maar de rookkast en het accessoireframe te installeren en aan te sluiten om aan de slag te gaan!
De Ninja Woodfire-buitenoven is weersbestendig en geschikt om het hele jaar buitenshuis te gebruiken. Berg hem wel binnen op wanneer hij langere tijd niet gebruikt wordt.
Pizzaliefhebbers opgelet! De Ninja Woodfire-buitenoven heeft minder dan 3 minuten nodig om ambachtelijke pizza's met authentieke rokerige smaken te bereiden, zonder te hoeven draaien. Elektriciteit zorgt voor nauwkeurige temperatuurregeling, zodat je ze achter elkaar kunt bakken voor non-stop heerlijke pizza’s. Kies uit 6 standaardprogramma's: Artisan, Thin, New York, Deep Pan, Calzone en Custom.
*Exclusief voorverwarmingstijd bij bereiden op 370˚C.