Meer dan een airfryer

Met de Ninja-airfryers met dubbele en enkele lade bak je je favoriete gerechten met weinig tot geen olie. Bereid gezondere maaltijden in een handomdraai en geniet elke keer van extra knapperige resultaten – van gekruide frietjes en geroosterde groenten tot gefrituurde kip en vis in bierbeslag.

Nieuw! Ninja Double Stack Air Fryer

Ninja Dual Zone-airfryers

Ninja-airfryers

WAT IS DE BESTE NINJA-AIRFRYER VOOR MIJ?

Image of Pressure Cook

Ninja-airfryers

Onze modellen met één lade zijn meer dan een heteluchtfriteuse: ze hebben meerdere kookfuncties, zoals braden, opwarmen en drogen, zodat je met één druk op de knop lekkere hoofdgerechten, bijgerechten of snacks kunt maken. Kook van bevroren tot krokant en maak maaltijden voor het hele gezin met een MAX-model met een grotere capaciteit.

Image of Air Fry

Ninja Foodi Dual Zone-airfryers

In onze airfryers met 2 lades kun je in elke lade een andere kookfunctie, tijd en temperatuur instellen. Met de SYNC-functie zijn ze tegelijkertijd klaar! Beschikbaar in verschillende afmetingen voor elk huishouden.

Image of Air Fry

Ninja Foodi FlexDrawer-airfryers

Wil je de flexibiliteit om Dual Zone-maaltijden te maken of een groep te bedienen? Met onze FlexDrawer-airfryer kun je in 2 onafhankelijke lades bakken EN heb je meer capaciteit met een extra grote MegaZone - verwijder gewoon het tussenschot om grotere porties te bereiden. Ideaal voor het bedienen van meer dan acht personen, precies zoals jij het wil.

Bij airfryers circuleert hete lucht om je eten heen om het snel gaar en knapperig te maken met weinig tot geen olie. Perfect als je gezonder gebakken eten wilt klaarmaken.

Airfryers werken net als een heteluchtoven, waarbij hete lucht om je eten heen circuleert voor perfect gegaarde, krokante resultaten. Omdat het bakgedeelte veel kleiner is dan een standaard oven, wordt het eten sneller gaar en is het snel voorverwarmd. Je hebt weinig tot geen olie nodig voor krokante resultaten.

Je kunt verse en diepvriesingrediënten perfect airfryen – van kant-en-klare favorieten zoals vissticks, knappere frietjes en kippenvleugeltjes tot verse groenten, zelfgemaakte burgers, zalmfilets en meer. Kies voor een model met Ninja's Max Crisp-functie om in enkele minuten op een temperatuur van 240°C bevroren voedsel gelijkmatig te garen en krokant te maken. Kies voor een Dual Zone-airfryer om 2 gerechten op 2 manieren te bereiden en tegelijkertijd te genieten van je verse hoofd- en bijgerechten. Vind nog meer recepten op de website van Ninja Test Kitchen.