Ninja Blast-blenders voor onderweg

Ervaar de kracht van de Ninja, waar je ook gaat, met een draagbare, oplaadbare blender.

Perfect om snel een smoothie, proteïneshake of slushie klaar te maken in de sportschool, op werk, in het park of onderweg.
 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN DRAAGBARE NINJA-BLENDER?

Image of Ninja Blast

Onderweg krachtig, hoogwaardig blenden.

Met één druk op de knop creëer je heerlijke drankjes en smoothies, waar je ook bent, of het nu in de sportschool, de auto, het park of op kantoor is. Blend rechtstreeks in de beker en neem hem overal mee naartoe dankzij het comfortabele handvat, het lekvrije deksel om knoeien te voorkomen, en de bescherming voor het mes en de beker.

Image of Ninja Blast

Blend bevroren fruit en ijs aan stukken

Ninja Blast-technologie is ontworpen om moeiteloos te blenden. De geribbelde beker creëert een krachtige draaikolk terwijl de duurzame roestvrij stalen BlastBlade Assembly door bevroren ingrediënten hakt.

Image of Ninja Blast

Gladde smoothies, proteïneshakes en slushies

Maak alles, van gezonde smoothies, proteïneshakes en powerontbijtjes tot slushies, drankjes met gemalen ijs, frappes en ijskoffies. Zelfs dressings, dips en salsa! Thuis of onderweg.

Image of Ninja Blast

Draadloos gemak

Het compacte rugzakbestendige ontwerp is perfect voor onderweg. Vanuit je tas op je bureau, je neemt hem overal mee naartoe. Dankzij de waterbestendige USB-C oplaadbare batterij kun je meer dan 10 keer blenden per batterijduur.

Hoewel draadloze blenders compact zijn, kunnen ze precies dezelfde drankjes en dips maken als een blender met stekker, alleen dan in kleinere hoeveelheden dan sommige grote blenders. Ze zijn perfect voor eenpersoonsporties. Ze zijn niet alleen handig voor onderweg, maar ook wanneer je geen stopcontact meer vrij hebt in de keuken, of als je vrij door de keuken wil bewegen tijdens het blenden zonder verstrikt te raken in kabels.
De batterij kan worden opgeladen door de USB-C kabel aan te sluiten. De oplaadkabel is inbegrepen bij je Ninja Blast. Volledig opladen duurt ongeveer 2 uur.
Voeg gewoon water en afwasmiddel toe en zet de blender 30 seconden aan. De beker en het deksel zijn BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig, voor een grondigere schoonmaakbeurt.
Schroef de beker op de blendervoet en verwijder het deksel. Vul met ingrediënten, waarbij je begint met vloeibare ingrediënten. Bewaar het ijs tot het laatst en doe het deksel weer op de beker. Klik op de aan-uitknop om aan te zetten en klik op Start/Stop om 30 seconden te blenden. Druk op de aan-uitknop om het apparaat uit te zetten. Draai de blender op de kop, verwijder de motorvoet en draai een platte deksel op de beker. Dek de messen van de motorvoet af met de daarvoor bestemde hoes.